Vozači

Hrvoje Karas

Hrvoje Karas

MX Open

Motocrossom se počeo baviti relativno kasno, s 13 godina. Od tada osvojio brojna prvenstva, a zadnje je u MX Open klasi u svojoj prvoj godini. Cilj mu je okušati se više na inozemnim utrkama.

Filip Vragotuk

Filip Vragotuk

MX 2
(popunjavanje…)
Filip Panđić

Filip Panđić

MX 2

Iako je skoro cijelo svoje djetinjstvo proveo gledajući motocross, njime se tek počeo baviti pred kraj 2012. godine, kada si je kupio prvi motor. Iduće, 2013. godine počinje voziti Prvenstvo Hrvatske. Smatra da ima još puno toga za naučiti te mu je zadovoljstvo biti u timu s takvim vozačima i trenerom.

Anej Doplihar

Anej Doplihar

MX 2

S motocrossom se počeo baviti relativno kasno, tek s 15 godina. Prvi motor je dobio s 14 godina i godinu kasnije odmah počinje voziti MX 2 klasu u Sloveniji, gdje i živi. Nedugo nakon toga su se počeli redati pehari, kao rezultat napornog rada i treniranja.

Luka Crnković

Luka Crnković

MX 2

gggg

Danko Braim

Danko Braim

Veterani

Svoju dugu karijeru započeo davne 1990. godine, gdje je odmah krenuo voziti klasu 250. Vozio je Prvenstvo Jugoslavije i Prvenstvo Hrvatske, a trenutno vozi klasu Veterani koju je do sada već tri puta osvojio zbog čega je dobio i zlatnu kacigu.

Dominik Piskor

Dominik Piskor

MX 85

Počeo voziti motocross sa 8 godina i to odmah klasu 65, gdje je iste godine bio 3. u Prvenstvu Hrvatske. Svoj brz napredak zahvaljuje Hrvoju Karasu i Nenadu Šipeku s kojima svakodnevno trenira, a s kojima su došli i bolji rezultati.

Mia Ribić

Mia Ribić

MX 65

Sa prvim vožnjama motocrossa počela u svojoj 4. godini, a sa 5. godina je već počela voziti prve utrke motocrossa i supercrossa u Hrvatskoj. Već te godine postaje viceprvak u supercrossu. U sljedeće 4 godine postaje četverostruka prvakinja motocrossa i trostruka prvakinja supercrossa.

Luka Kunić

Luka Kunić

MX 65

Motocross vozi od svoje 9. godine i to odmah klasu MX 65. U 2015. je ostavior svoj najbolji rezultat u Požegi, gdje se popeo na postolje te je bio prvak u Prvenstvu Zagorja. Za brz napredak zaslužni su otac i trener Nenad Šipek, a rezultati postaju sve bolji.

Dino Lončar

Dino Lončar

MX 65

Prvi motor dobiva za 3. rođendan, ali se motocrossom aktivno počeo baviti tek od 2014. Odmah sljedeće godine bio je 2.u Prvenstvu Zagorja, a ovo mu je druga sezona u Prvenstvu Hrvatske.

Dario Plantaš

Dario Plantaš

MX 50

Sa šest i pol godina nakon tri uspješne godine treniranja tenisa i nogometa, konačno uspijeva nagovoriti roditelje da počne voziti motocross. Motor mu polako postaje najbolji prijatelj i njegova svakodnevnica.

Šimun Ivandić

Šimun Ivandić

MX 50

Rođen 18.08.2008. godine, živi  u Samoboru i motocrossom se počeo baviti 2015. godine sa navršenih 6 godina. Do tada je s tatom i mamom dolazio gledati utrke te s Nenadom jeo slatkiše u boksu. Obožava motocross i treninge i prijatelje sa staze.

Tin Troha

Tin Troha

MX 50

Kao šestogodišnjak, Tin je naš najmlađi član tima. U motocross se zaljubio na prvi pogled, nakon pogledane jedne utrke. Voli trenirati i družiti se s drugim vozačima. U slobodno vrijeme stalno obožava bicikl, igra nogomet i slaže legiće.

Nenad Šipek

Nenad Šipek

Trener i voditelj tima

Najtrofejniji motocross vozač svih vremena u Hrvatskoj. Nakon uspješne karijere, nastavio je ostavljati tragove u motocross svijetu prenoseći svoje znanje na mlade vozače. Svoju karijeru je započeo s 13 godina te je osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti.